Commissies

S.V. Futurum Mundus Clementia heeft een aantal commissies die het bestuur ondersteunen in het organiseren van een tal aan activiteiten. Elk bestuur heeft een eigen voorzitter die ook een rol vervult in het bestuur. Elk jaar worden de commissies door een nieuw bestuur zelf samengesteld door de betreffende voorzitter van dat jaar. De commissie leden kunnen uit elk jaar en uit elke opleiding binnen het domein komen. Lid zijn van een commissie wordt gezien als de ultieme bijdrage aan de vereniging en staat ook nog eens leuk op je cv. Lid zijn geweest van een commissie is dus een dikke plus.

Deelnemen in een commissie
Lid worden van een commissie kan door je aan te melden voor de betreffende commissie tijdens de jaarlijkse inschrijfborrel begin september. Daarna volgt invullen van het sollicitatieformulier en  vervolgens worden de commissieleden uitgenodigd als commissielid.