Lid worden?

Wil jij ook lid worden van de leukste studievereniging van Delft? Voor maar 10 euro per jaar kan jij lid zijn van de gezelligste, leukste en duurzaamste studievereniging van Delft!

Lid zijn van FMC heeft vele voordelen voor de voortgang in je studie. De vereniging organiseert lezingen, symposia, borrels en leuke (studiegerelateerde) activiteiten. Ook krijg je als lid korting op labjassen en boeken.

Als lid van een vereniging ben je meer verbonden met je studie en heeft hierdoor een positief effect op je resultaten. Lid worden doe je door langs te gaan bij het FMC-hok op de begane grond, in lokaal 0.82. Daar kun je het inschrijfformulier invullen en regelen wij verder alles voor je!

Of download hier het inschrijfformulier-2016-2017 en vul hem in! Mail hem naar secretaris@sv-fmc.nl.