9 februari Career Event 2017

Lieve FMC-leden,

Op donderdag 9 februari vindt het Career Event plaats. Sinds dit jaar is organiseert Sipke het samen met FMC. Dit evenement zal plaatsvinden in het gebouw van de Hogeschool Inholland Delft voor studenten van de studieverenigingen Sipke Wynia, FMC, S.V. Equinox, Ångström, Rheon, Kybernetes, Fibonacci, Impuls en Bedrijfskundig Genootschap.

Tijdens het Career Event is er keuze uit workshops waarbij de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling, ofwel soft skills. Zowel tijdens, als na je studie zal je hier profijt van hebben bij o.a. het solliciteren voor een stageplek/baan en het presenteren van jezelf.

De workshops duren 1,5 uur en zullen tweemaal aangeboden worden. De meeste workshops worden in het Nederlands gegeven. Dit zal bij de aanmeldlijst worden aangegeven.

Programma Career Event 2017:

14:00 Inloop
14:30 Welkomstpresentatie
15:00 Workshops ronde 1
16:30 Workshops ronde 2
18:00 Netwerkborrel
19:30 Einde

Wil jij je softskills verbeteren? Kom dan naar het Career Event 2016 op donderdag 9 februari en meld je dan gratis aan via de site: https://goo.gl/forms/7FCnqDWMNBzz5xUC3 !!

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar info@sv-fmc.nl!

Tot 9 februari!

Een groene groet,