WebsitelogoStudievereniging FMC

Futurum Mundus Clementia

The Student Promise

The Student Promise The Student Promise

Om het voor FMC-studenten toegankelijker te maken om in de huidige arbeidsmarkt de juiste stappen te zetten om een (internationale) baan te kunnen bemachtigen is een samenwerking met The Student Promise gestart.

The Student Promise is een platform waarin studenten worden voorbereid op hun volgende stap in persoonlijke ontwikkeling en eerste stappen in hun carrière.

Je krijgt een account tot het platform om meer, en wellicht ook andere, inzichten over jezelf te krijgen. Te denken valt aan onder meer (1) een DISC-persoonlijkheidstest, (2) een videoscreening op je eigen persoon, waarbij je objectieve AI-feedback krijgt op hoe je overkomt, en (3) wat Hofstede’s Cultural Compass je aangeeft over welke cultuur het beste bij je past. Ook is er een (4) Development Center met meer dan 500 online trainingen en cursussen.

Ga voor meer informatie naar thestudentpromise.com

Studievereniging Futurum Mundus Clementia

Rotterdamseweg 141