Sponsoren

JS Webdesign

Gevestigd in Zeeland, voor design, bouw en onderhoud van veilige full responsive mobielvriendelijke websites en andere internetapplicaties:

  • Websites
  • Webdesign
  • Webshops
  • Informatiesystemen | Intranet toepassingen
  • Nieuwsbriefsystemen
  • Interactieve on-line databasetoepassingen.
  • CRM en Documentbeheer, Cloudoplossingen
  • Evenement en ticketverkoop systemen
  • Ontwerpen software voor Joomla! cms systemen

Medical Werff

Medical Werff de online webshop voor alle spullen die jij als goede laborant nodig hebt!
Van verbandscharen, klompen, horloges tot verpleegkundige jasjes: Medical Werff heeft het allemaal.

Agrifoodcareer

Beste kandidaat,

Afgestudeerd en op zoek naar een passende baan? Neem contact op met René Vreeswijk (recruiter bij Agrifoodcareer). René heeft vroeger nauw samengewerkt met de Hogeschool inholland en is bij een aantal docenten uit de vakgroep foodtechnology bekend. Agrifoodcareer is ruim ervaren met het bemiddelen van HBO/WO starters en ervaren kandidaten op de arbeidsmarkt in de Agri & Foodbusiness. Door deze ervaring kunnen wij jou wellicht helpen aan een volgende carrierestap?

Heb je belangstelling of interesse in een verkennend gesprek? Neem dan contact op met René Vreeswijk (Recruiter) via mobiel 0622108104 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor informatie kun je terecht op de website www.agrifoodcareer.com . Daar kun je tevens je CV uploaden of via Linkedin gemakkelijk invoeren via dezelfde website. We zien je graag tegemoet voor een kennismaking.

Met vriendelijke groet,

René Vreeswijk

Inholland

Met haar gloednieuwe, hypermoderne pand op de campus van de TU Delft biedt Inholland Delft een prettige onderwijsomgeving. Er zijn goede faciliteiten en bij de 'technische buren' werken onze studenten aan bedrijfsopdrachten en onderzoek. Studeren aan Hogeschool Inholland Delft is een goede keus. Het is een open, sociale, ambitieuze en vooruitstrevende hogeschool met opleidingen van het domein Techniek, Ontwerpen en Informatica en van het domein Agri, Food & Life Sciences huizen samen in het pand. Een bijzondere combinatie.

Studystore

Bij ons vind je het grootste aanbod studieboeken, educatieve eBooks en studiemateriaal van Nederland. Wij werken hiervoor nauw samen met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. Zodat jij makkelijk en snel de juiste spullen voor jouw opleiding krijgt. Als student profiteer je bij Studystore van scherpe kortingen. Ook kun je veel geld besparen met het kopen en verkopen van tweedehands boeken. Studeren is immers al duur genoeg. Daarnaast hebben we regelmatig interessante studydeals, tips en acties voor je. Zo haal je álles uit je studie(tijd)!