WebsitelogoStudievereniging FMC

Futurum Mundus Clementia

 

Sponsoren SV-FMC

Folder Sponsoren

AABnl Populair

marker In Sponsoren 619 weergaves

Wij laten ons sinds 1985 dagelijks uitdagen door onze klanten die het beste resultaat willen halen op basis van onze diensten.  Onze praktisch ingestelde 
adviseurs, ingenieurs en makelaars kijken daarbij verder dan de oplossingen die in het verleden zijn bedacht.  Door ons in te zetten voor innovatieve en 
vooruitstrevende ondernemingen en projecten lopen wij voorop op het gebied van: techniek, energie, makelaardij, corporate finance, vergunningen en
(aard)warmte.
Wij werken voor een brede groep ondernemingen zowel nationaal als internationaal. Hoewel onze roots in de glastuinbouwsector liggen, werken wij ook veelvuldig voor bedrijven buiten deze sector omdat onze kennis en no-nonsense aanpak breed inzetbaar zijn.
Voor meer info zie de site: https://www.aabnl.nl/nl

Aeres Agree Populair

marker In Sponsoren 687 weergaves

Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis in het groene domein. De consultants van Aeres Agree komen uit de sector. Daardoor weten zij vakmanschap en talent te onderscheiden en te binden aan hun opdrachtgevers.
Aeres Agree is de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhousepartner bij de hogescholen als eerste toegang te hebben tot talent. Ze verbinden talent aan werkgevers in hun rol als bemiddelaar. Bovendien bieden zij samen met hun partners coachingtrajecten aan om professionals verder te ontwikkelen. Ze streven naar langdurige relaties met zowel hun professionals als hun opdrachtgevers.
Ben jij een student in de agrarische sector op zoek naar een afstudeerstage of een baan na je studie? Benader Aeres Agree via de website: https://www.aeresagree.nl/ of loop langs het kantoor op de locatie Inholland Delft.

 

Agrifoodcareer Populair

marker In Sponsoren 719 weergaves

Afgestudeerd en op zoek naar een passende baan? Neem contact op met René Vreeswijk (recruiter bij Agrifoodcareer). René heeft vroeger nauw samengewerkt met de Hogeschool inholland en is bij een aantal docenten uit de vakgroep foodtechnology bekend. Agrifoodcareer is ruim ervaren met het bemiddelen van HBO/WO starters en ervaren kandidaten op de arbeidsmarkt in de Agri & Foodbusiness. Door deze ervaring kunnen zij jou wellicht helpen aan een volgende carrierestap?

Heb je belangstelling of interesse in een verkennend gesprek? Neem dan contact op met René Vreeswijk (Recruiter) via mobiel 0622108104 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor informatie kun je terecht op de website www.agrifoodcareer.com. Daar kun je tevens je CV uploaden of via Linkedin gemakkelijk invoeren via dezelfde website.

 

ATKB Populair

marker In Sponsoren 624 weergaves

Wie een onderzoeksvraag heeft wil een antwoord waarop gerekend kan worden. Een duurzaam advies dat van alle kanten bekeken is. Door mensen die begrijpen hoe het werkelijk is. Onafhankelijke specialisten die het onderwerp niet alleen met beide handen vastpakken, maar het ook doorzien. Deskundigen met dus méér dan alleen verstand van zaken. Nuchtere specialisten die worden gedreven door hun intrinsieke nieuwsgierigheid. Die samen verder graven, peilen en vissen omdat ze van nature willen weten wat de uitkomst is. En niet eerder loslaten voordat ze alle antwoorden boven hebben. Allemaal met maar één reden: persoonlijk het beste antwoord op de vraag leveren. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen op het gebied van Bodem & Water, Terrestrische Ecologie, Aquatische Ecologie en Geofysisch Onderzoek. Onze adviezen leveren wij met circa 130 collega’s voornamelijk aan overheden, bedrijfsleven, terreinbeheerders, waterschappen, woningcorporaties, beheerders van infrastructuur, etc. Gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei.

 

www.at-kb.nl

ATKB

Agro Business Park 9

6708 PV Wageningen Nederland

Inholland Populair

marker In Sponsoren 660 weergaves

Met haar gloednieuwe, hypermoderne pand op de campus van de TU Delft biedt Inholland Delft een prettige onderwijsomgeving. Er zijn goede faciliteiten en bij de 'technische buren' werken onze studenten aan bedrijfsopdrachten en onderzoek. Studeren aan Hogeschool Inholland Delft is een goede keus. Het is een open, sociale, ambitieuze en vooruitstrevende hogeschool met opleidingen van het domein Techniek, Ontwerpen en Informatica en van het domein Agri, Food & Life Sciences huizen samen in het pand. Een bijzondere combinatie.

JS Webdesign Populair

marker In Sponsoren 674 weergaves

Gevestigd in Zeeland, voor design, bouw en onderhoud van veilige full responsive mobielvriendelijke websites en andere internetapplicaties:

  • Websites
  • Webdesign
  • Webshops
  • Informatiesystemen | Intranet toepassingen
  • Nieuwsbriefsystemen
  • Interactieve on-line databasetoepassingen.
  • CRM en Documentbeheer, Cloudoplossingen
  • Evenement en ticketverkoop systemen
  • Ontwerpen software voor Joomla! cms systemen

 

JS Webdesign

Binnendijk 2-118

4424NS Wemeldinge Nederland

Linkedinlogo

Medical Werff Populair

marker In Sponsoren 582 weergaves

Medical Werff is dé online webshop voor alle spullen die jij als goede laborant nodig hebt!
Van verbandscharen, klompen, horloges tot verpleegkundige jasjes: Medical Werff heeft het allemaal.

Van Iperen Populair

marker In Sponsoren 554 weergaves

Al honderd jaar is Van Iperen actief in de agrarische sector. Wij kennen de markt als geen ander, want wij komen al sinds 1921 bij onze klanten over de vloer. Als familiebedrijf adviseren en ondersteunen we onze klanten bij de uitdagingen in hun teelt. Dankzij onze schat aan ervaring en kennis kunnen wij van meerwaarde zijn voor onze klanten. En zorgen dat zij meer rendement behalen. Ons advies en onze producten voor bemesting, gewasbescherming, plantversterking en bodemverbetering dragen bij aan topgewassen voor onze klanten. Er is meer te lezen op: https://www.iperen.com/

VVM Populair

marker In Sponsoren 578 weergaves

De VVM, hét kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals, zet zich in voor de gehele beroepsgroep, variërend van ervaren krachten tot aanstormend talent. Via onder meer Tijdschrift Milieu, themabijeenkomsten, congressen en cursussen stimuleert de VVM kennisontwikkeling, debat en het aangaan van intercollegiale contacten.

De leden hebben een zeer uiteenlopende achtergrond van ingenieurs, chemici en natuurkundigen tot milieukundigen en van RO’ers, planologen en verkeerskundigen tot juristen, psychologen en communicatiedeskundigen. Zij zijn werkzaam in het bedrijfsleven, de overheid, de wetenschap en maatschappelijke organisaties. Juist die variatie aan disciplines maakt de VVM tot een wervend en inspirerend platform.

Studievereniging Futurum Mundus Clementia

Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft
T: +31(0)15-2519257
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK: 27179031


Inloggen website

Volg ons ook op:

instagramfacebooklinkedin logo